Horoskop za sredo, 1. junija

Tako nam danes dan odmerijo zvezde...

Svet24
Avtor: Svet24 / Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
sreda, 1. 6. 2022, 05:40


horoskop_napoved
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...
Profimedia

 Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL ZAUPANJA prinaša, saj veste, tisti dobre občutek, da zmorete, da se da vse. Ovni, ne glede na to, v kakšni situaciji ste se znašli, se bo z angelovo pomočjo vse dobro izšlo. Levi imate že po naravi njegovo podporo, danes pa se okrepi tudi skozi sodelavce in bližnje. Spoznajte, da nikoli niste sami. Strelci, dovolj se že poznate, da mimo svojih strasti ne morete. Angel vam pomaga najti notranji stik z vašo stabilnostjo, da se pomirite s sabo.

 Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL RAZMIŠLJANJA vam je danes darilo, saj je čas da se lotite pregledati kaj je potrebno in kaj bi še radi uresničili naprej. Biki se boste posebej posvetili svojemu življenju in poskušali ugotoviti, kaj in kako naprej. Device, vam se odnos do življenja že spreminja in v kar ste prej slepo verjeli, boste sedaj želeli premisliti. Kozorogi, čas bo za konkretne premike, kar se vam že dolgo svita in angel vam danes pomaga odstreti še zadnje tančice da prepoznate in naredite korake, ki so za vas res pomembni.

 Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL USPEHA vas pripravlja na večje spremembe, vsekakor pa je dobro prisluhniti notranjemu glasu v teh dneh. Dvojčki, čutite kako vam pomaga kopičiti moč v vas in narediti večje obrate. Tehtnice, uspeh vam okrepi samozavest, da vse bolj čutite notranjo moč za realizacijo stvari, ki so vam pomembne. Vodnarji, vas bo na konkreten način opozarjal nase – ne boste se mogli upreti narediti dober red v vseh stvareh, ki so potrebne za službo ali posel. In vztrajati v njem.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL VESELJA vas odpre za doživljanje življenja na nov način – igrivost postane del akcije. Raki, danes utegne angel vse potencirati – posebej v pogovorih, kjer lahko v valu navdušenja zaidete predaleč. Škorpijoni, v vas nastane cel val magnetizma, ki k vam pritegne ljudi za dobro druženje in delo. Ribe se z nekaj nostalgije spomnite na otroštvo, ko ste popolnoma brezskrbno doživljale in delile veselje – in ugotovite, da se v bistvu ni nič spremenilo. Še vedno ste lahko kot otrok.