Horoskop za ponedeljek, 9. januarja

Sonce je v kozorogu, Luna je v levu.

Svet24
Avtor: Svet24 / Danaja
ponedeljek, 9. 1. 2023, 06:10


horoskop
Kaj so vam napovedale zvezde?
Profimedia

OVEN – Luna v znamenju sijočega leva vas lahko zapelje v pretirano optimistično razpoloženje. Naenkrat boste imeli občutek, da zmorete vse, in to sami.

BIK – Danes boste delovali pod pritiskom pričakovanj drugih, predvsem vašega partnerja. Ne pristanite na pogoje, v katere vas bodo silili, in počakajte z odločitvami.

DVOJČKA – Počasi se vaše življenje utirja v običajne tirnice, čeprav vas še vedno skrbi, da niste na pravi poti. Predvsem vas vznemirja vaše čustveno življenje.

RAK – Ljudje okoli vas so navajeni, da hitro popustite, ko hočejo od vas kakšno uslugo. Seveda se slika precej obrne, ko vi izrazite kakšna pričakovanja do njih.

LEV – Luna v vašem znamenju bo vplivala na vašo delovno vnemo. Zjutraj boste med prvimi, ki bodo poprijeli za delo, in zaključevali opravke pozno popoldne.

DEVICA – V službi se bo pritisk nadrejenih nadaljeval in včasih boste imeli občutek, da želijo iz vas iztisniti še zadnji atom energije, čeprav ste z močmi že pri koncu.



TEHTNICA – Luna v znamenju leva bo spodbujala vašo družabno plat in priljubljenost v širši množici ljudi. Klicali vas bodo prijatelji, znanci, sodelavci in sorodniki.

ŠKORPIJON – Luna v znamenju leva bo vplivala na nihanja vašega razpoloženja. Čustva bodo sicer močna, a obenem boste čez vsako mero sumničavi.

STRELEC – Luna v znamenju leva vas bo napolnila s pozitivnim razmišljanjem. Današnji dan bo obetaven, pazite le, da ostanete na realnih tleh.

KOZOROG – Samski boste preko dela spoznali nekoga, ki vam bo v začetku všeč kot prijatelj, saj se bosta pogovarjala o stvareh, ki bodo obema zelo zanimive.

VODNAR – Zavedeli se boste, da ste malo zanemarili poslovno področje, čeprav ne vedno samo po lastni krivdi. Zdaj boste ponovno začrtali svojo poslovno pot.

RIBI – Veliko se boste gibali v družbi prijateljev in znancev, čeprav vam tudi volje za delo ne bo primanjkovalo. Polni novih idej boste predstavljali vzor drugim.