Horoskop za ponedeljek, 19. septembra

Sonce je v devici, Luna je v raku.

Svet24
Avtor: Svet24 / Danaja
ponedeljek, 19. 9. 2022, 05:33


horoskop
Katerim znamenjem je današnji dan še posebej naklonjen?
Dreamstime

OVEN – Prijeten začetek tedna, z lepo povezavo med Luno v družinskem raku in Venero. Srečni boste, ker boste obkroženi z bližnjimi, in ugotovili boste, da vam nič ne manjka.

BIK – Že zjutraj boste začutili večjo vitalnost, zato boste tudi v službi prizadevni. Popoldne boste ustvarjalni in svojo družino boste presenetili z okusnim in hkrati zdravim obrokom.

DVOJČKA – Ponedeljek ne bo prav obetaven, saj bo miren in malo lenoben dan z Luno v raku. Luna bo v upadanju, zato si zvečer privoščite sproščujočo kopel in nego.

RAK – Dan bo zaznamovala lepa povezava med Luno v vašem znamenju in Venero. Zadovoljni boste, zvečer pa boste izvedeli še lepo novico in sprejeli povabilo.

LEV – Dopoldne boste malo raztreseni in zasanjani. V prostem času boste bolj ustvarjalni in zvečer romantični. Ljubljeni osebi boste pričarali nepozaben dogodek v dvoje.

DEVICA – Zadovoljstvo, ki ste ga občutili prejšnji teden in je prineslo napredek v službi, boste občutili tudi danes. Ljubeči boste in pokazali boste iskrena čustva.

TEHTNICA – Sonce bo zjutraj, povezano s Plutonom, globoko v vas sprožilo zavedanje, da hrepenite po globlji povezanosti z družino. Bližnjim boste dali prednost.

ŠKORPIJON – Danes si boste vzeli nekaj časa zase. Ker bo zjutraj Sonce v lepi povezavi z vladarjem vašega znaka Plutonom, boste optimistični glede svoje prihodnosti.

STRELEC – Kljub počasnemu tempu, ki ga bo narekovala Luna v raku, boste v službi dosegli preboj, saj boste sodelavcem pokazali uspešnejšo rešitev problema.

KOZOROG – Občutili boste napetosti v odnosu s partnerjem in pomislili, da ste v zvezi z drugačno osebo, kot ste jo spoznali. Dejstvo je, da se tudi vi spreminjate in rastete.

VODNAR – Sonce bo v lepi povezavi s Plutonom in že zjutraj boste občutili premike. A Luna v raku vam ne bo dajala samozavesti, zato boste za spremembe prešibki.

RIBI – Luna v raku bo vplivala na vaše razpoloženje, čustveni boste in tisti, ki imate družino, boste resnično uživali v pristnih odnosih z bližnjimi.