Horoskop za ponedeljek, 16. januarja

Sonce je v kozorogu, Luna je v tehtnici, ob 13.08 preide v škorpijona.

Svet24
Avtor: Svet24 / Danaja
ponedeljek, 16. 1. 2023, 06:12


horoskop
Kaj napovedujejo zvezde?
Profimedia

OVEN – Luna bo prehajala intenzivno znamenje škorpijona in v vaše življenje prinašala nemir in potrebo po notranji preobrazbi. Popoldne bodite previdni v komunikaciji.

BIK – Samski boste začutili močno povezavo s sodelavcem/-ko, ki vam bo vračal/-a simpatične nasmeške. Opogumite se in ga/jo povabite na kavo in sprehod.

DVOJČKA – V službi boste dobili kar nekaj novih zadolžitev, od vas bodo pričakovali veliko, saj ste se že v preteklosti izkazali, ko je bilo treba načrtovati projekte.

RAK – Danes vas bodo sorodniki prosili za pomoč. Že tako ste močno vpeti družinske odnose, ki vas precej obremenjujejo, kar vas včasih teži, a obenem spodbuja.

LEV – Danes, ko bo Luna v škorpijonu, boste dobro razpoloženje širili doma, med svojci. Po delu se boste odpravili domov in se jim posvetili, saj čutite, da vas potrebujejo.

DEVICA – Čeprav ste v preteklem obdobju dosegli precejšnje izboljšanje svojega položaja, boste danes začutili močno potrebo, da se pošteno spočijete.

TEHTNICA– Luna bo prestopila v znamenje strastnega škorpijona, zato boste svoje čare lahko preizkusili v praksi. Pazite le, da ne boste preveč zasanjani.

ŠKORPIJON – Danes bo luna prehajala vaše znamenje in lažje boste izražali tudi svoja najgloblja čustva. Pazite, da s preveliko odkritostjo ne prizadenete nekoga, ki vam je blizu.

STRELEC – Danes boste malo zasanjani, saj ne boste verjeli, da so premiki sploh mogoči; v preteklem obdobju namreč res niste doživeli veliko pozitivnih novic.

KOZOROG – Luna v znamenju škorpijona bo danes poskrbela, da boste lažje usmerjali svoje zamisli in resnično našli prave poslovne, a tudi osebne poti.

VODNAR – Danes bo luna prehajala škorpijona, kar bo prinašalo potrebo po akciji in sodelovanju na poslovnem področju. Končno boste začeli izkoriščati priložnosti.

RIBI – Luna bo prehajala škorpijona in vam prinesla neko dobro novico glede službe oziroma možnosti novega dela. Zavedate se, da potrebujete spremembo.