Horoskop za nedeljo, 5. junija.

Poglejte v zvezde, to govorijo.

Svet24
Avtor: Svet24 / Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
nedelja, 5. 6. 2022, 06:46


horoskop_zodiak_znaki
Kaj napovedujejo zvezde?
Profimedia

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL ZMERNOSTI danes omogoči, da se notranje uravnovesite in ne pretiravate v ničemer. Ovni, vzemite si čas in se sprehodite po svojem imetju, da preverite, ali še znate ceniti to, kar imate. Levi imate podporo, da poiščete mejo, ko vam je nekaj še všeč, ter zaključite ko začutite da je dovolj. Strelci, ob druženju z domačimi vam angel pomaga da ostanete v svojem miru in z ničemer niti v mislih ne ogrozite tega.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL SRČNOSTI polepša dan v vseh pogledih. Čutite svoje srce, koliko topline lahko sprejme in kje lahko sprejmete še več. Biki znate to narediti že sami po sebi, a si ena oseba želi to posebej podeliti z vami. Device poglejte, koliko prostora več lahko date angelu, koliko srčnosti in mehkobe lahko dajete sebi. Kozorogi, naredite si dober dan in se naužijte topline, dovolite da si telo zapomni občutek in ga imejte na zalogi.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL HVALEŽNOSTI vam odpre srce, da doživite današnji dan globlje in veliko bolj prijetno. Dvojčki, naenkrat se vam odpre vizija, kako daleč ste zares že prišli in angel vam pomaga odpreti se za darila. Tehtnice postanete privlak za partnerje, poslovne in osebne simpatije bodo želel sodelovat z vami. Vodnarji mu najlažje odprete vrata takrat, ko že končate delo, vzemite pa njegovo podporo kot znak podpore Univerzuma.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL ZADOVOLJSTVA pomaga pri načrtovanju naslednjega tedna vplesti v delovni teden čim več trenutkov, ko poskrbite za svoje fizično telo. Raki, a je že čas da se lotite načrtnega športanja ali vam bo joga bolj odgovarjala? Škorpijoni, kljub zadovoljstvu ne ostajajte na lovorikah, naredite si plan in stopite ven iz rutine tedna. Ribe, ali vas zadovoljstvo uspava ali aktivira? Angel si želi samo to, da vam je dobro.