Horoskop za četrtek, 8. septembra

Merkur se obrača na svoji poti, zato velja še toliko bolj preveriti današnji horoskop.

Svet24
Avtor: Svet24 / Danaja
četrtek, 8. 9. 2022, 05:20


horoskop_astro_napoved
Kaj napovedujejo zvezde?
Profimedia

OVEN – Danes boste z določenimi ljudmi spet vzpostavili pristno povezavo, ki ste jo pogrešali. Uspelo vam bo pridobiti drugačen vpogled v projekt, nad katerim so drugi že obupali.

BIK – Inovativni boste, a žal vaše ideje ne bodo vzbudile zanimanja. Na pravi trenutek boste morali počakati. Venera v devici vas bo spodbujala, da bližnjim pokažete naklonjenost.

DVOJČKA – Luna bo polovico dneva še v zračnem vodnarju, zato izkoristite ugodne vplive na področju učenja. Kasneje bo Luna v praznem teku, privoščite si kopeli.

RAK – Danes bo Luna v znamenju vodnarja okrepila vašo intuicijo, kar vam bo pomagalo pri osebnih odnosih in tudi v poslovnem svetu. Pomembno je, da zaupate sebi.

LEV – Službene obveznosti bodo kar nekako odletele mimo vas in komaj boste čakali, da se delovni teden konča. Verjetno boste organizirali izlet v neznano s prijatelji.

DEVICA – V službi bo kar malo zaspano vzdušje, sploh ker se je eden večjih projektov končal in trenutno nimate prave motivacije za rutino. Popoldne boste počivali.



TEHTNICA – Luna v vodnarju, ki se približuje polnosti, in Merkur, ki je v fazi obračanja, bosta vplivala na vaše počutje, spremenljivo bo. Preprosto boste preveč utrujeni.

ŠKORPIJON – Danes bo dober dan, z Luno v vodnarju, ki vam lahko prinese dobro priložnost za investicijo. Škorpijoni, ki imate lasten posel, boste uspešni.

STRELEC – Četrtek bo za strelce poln pomembnih poslovnih priložnosti. Nov poslovni partner, ki bo prinesel kapital in sveže ideje, bo ponudil priložnost vam ali firmi, kjer delate.

KOZOROG – Zadnje čase ste prejeli več finančnih prihodkov, ki vam zdaj kratijo spanec. Toliko idej imate, kako porabiti »odvečni« denar, da se vas loteva nakupovalna manija.

VODNAR – Luna v vodnarju vam bo ta konec tedna dala nove motivacije za podvige. Prekipevali boste od kreativne energije, kar vam bo pomagalo, da boste briljirali v službi in doma.

RIBI – Položaj planetov in Luna v mističnem vodnarju bosta vplivala na vaša čustva, ki so že tako ali tako spremenljiva kot veter. Danes boste potrebovali oporo in pomoč.