Horoskop za četrtek, 12. januarja

Sonce je v kozorogu, Luna je v devici.

Svet24
Avtor: Svet24 / Danaja
četrtek, 12. 1. 2023, 05:40


horoskop_zodiak_znaki
Kaj napovedujejo zvezde?
Profimedia

OVEN – Danes bo Luna prehajala kritično in analitično znamenje device in boste precej napeti, kar bi lahko prenesli na partnerja in ga/jo okrivili za svoje nezadovoljstvo.

BIK – Čustveno boste obremenjeni. Samski ste siti svoje samote in tega, da se na družabnih prireditvah pojavljate v ednini. V razmerjih pa si želite več razumevanja.

DVOJČKA – Končno boste začutili, da je med vami in srčnim izbrancem energija, ki ni povezana le s trudom, ampak izhaja iz zaupanja, ki ga čutita drug do drugega.

RAK – Danes, ko bo Luna prehajala znamenje zemeljske device, boste zaželeni med sodelavci, a tudi stari prijatelji se bodo javljali in vas vabili na družabna srečanja.

LEV – Luna bo potovala prek zemeljske device in bo v lepi povezavi s Soncem. Čeprav v službi napredujete, boste začutili, da vaši potenciali niso povsem izkoriščeni.

DEVICA – Luna v vašem znamenju bo danes v lepih povezavah s Soncem. Dobro boste izražali svoje misli, komunikacija bo sproščena in natančna. Nadrejeni bodo sprejeli vaše načrte.



TEHTNICA – Odnosi s partnerjem bodo danes spet na preizkušnji. Kazalo bo, kot da ne najdeta skupnega jezika, ne glede na skupne projekte in investicije.

ŠKORPIJON – Občutili boste nasprotujoče si nebesne vplive planetov. Dan boste izkoristili za počitek in obnavljanje. Srečni boste na potovanjih ali ob pogovorih s prijatelji.

STRELEC – Zadovoljni boste z napredkom v ljubezenskih odnosih. Nekdo vam bo vse bolj všeč, s svojim prijetnim vedenjem vam bo nekako zlezel pod kožo.

KOZOROG – Kozorogi se radi vzpenjate in danes boste obudili ambicijo, ki ste jo opustili zaradi dolgega obdobja, ko ste morali v glavnem vzdrževati obstoječe stanje.

VODNAR – Končno spet sprejemate ljubezenska čustva v svoje življenje in res se ne boste mogli pritoževati nad priložnostmi na tem področju.

RIBI – Uživali boste v domačem okolju ali pa si boste sproščen dan privoščili v službi. Ljudje se bodo dobro počutili v vaši družbi in imeli boste občutek, da ste zaželeni.