Horoskop za četrtek, 1. septembra

Sonce je v devici, Luna je v škorpijonu.

Svet24
Avtor: Svet24 / Danaja
četrtek, 1. 9. 2022, 05:24


horoskop
Kaj so vam napovedale zvezde?
Profimedia

OVEN – Prvi šolski dan bo potekal v sproščenem vzdušju in sami boste prispevali k temu, saj vas bo podpirala lepa povezava Lune s Soncem in Marsa z Jupitrom.

BIK – Ljubezensko življenje bikov se trenutno spreminja kot vihravo poletno vreme. Sonce v devici v lepi povezavi z Luno bo poudarilo vašo igrivo naravo in ljubezen do življenja.

DVOJČKA – Dvojčki boste veseli in družabni, še zlasti če boste danes pospremili svoje šolarje do šolskega praga. Dan bo poln optimizma in lepih pričakovanj.

RAK – Luna bo danes v lepi povezavi s Soncem v vaši tretji hiši. Morda vas bo ravno to motiviralo, da razmislite o svojih potrebah in se manj obremenjujete s potrebami drugih.

LEV – Sonce bo danes v lepi povezavi z Luno in vaša naravna vitalnost ter odločnost se bosta umaknili malo bolj miroljubnim pogledom na svet. Sočutni boste in prijazni z drugimi.

DEVICA – Tako se bo pri vas v prihodnje zgodil premik: namesto nenehnega stresa in poslovnih obremenitev bo v vašem življenju več prijateljev in druženja.



TEHTNICA – Luna v škorpijonu v vaši finančni hiši vas bo opomnila, da malo preglejte svoje stroške, še zlasti če boste danes pospremili šolarje do praga šole.

ŠKORPIJON – Luna v vašem znamenju bo v lepi povezavi s Soncem, kar vas bo navdalo s samozavestjo, še zlasti če ste ponosni starš nadobudnega prvošolca.

STRELEC –Malo boste zasanjani in raztreseni, saj boste imeli občutek, da se je poletje šele dobro začelo, pa se že končuje. Ne skrbite tudi jeseni boste aktivni.

KOZOROG – Prvi šolski dan ima za vas nostalgičen priokus novega začetka in ravno tak občutek vas bo danes zajel ne glede na to, v katerem življenjskem obdobju ste.

VODNAR – Veseli boste prijetnega vrveža okoli prvega šolskega dne in prebujene radovednosti. Žeja po znanju je vaša prioriteta, saj cenite in spoštujete svojo strokovnost.

RIBI – Prijetne povezave z drugimi vas bodo razbremenile pritiska ali treme, ki jo občutite ob prvem šolskem dnevu. Sproščeni boste ne glede na to, v katerem obdobju ste.