Horoskop za petek, 20. januarja

Sonce je v kozorogu, prav tako Luna

Svet24
Avtor: Svet24 / Danaja
petek, 20. 1. 2023, 05:30


horoskop
/
Profimedia

OVEN – Luna v kozorogu vas bo motivirala za službene opravke, a žal sodelavci ne bodo sledili vaši vnemi. Popoldne se boste kljub napetosti izognili prepiru s partnerjem.

BIK – Danes boste končno, s pomočjo Lune v kozorogu, izjemno delavni in produktivni. Ker boste dobro razpoloženi, boste sproščeno motivirali tudi svoje sodelavce.

DVOJČKA – Luna v delavnem kozorogu bo danes tudi vas prisilila v malo več resnosti. Veliko imate še za opraviti in ti opravki se pač ne bodo uredili sami po sebi.

RAK – Danes lahko pričakujete nekoliko bolj napeto vzdušje v službi, saj bo Luna v resnem kozorogu in sodelavci bodo opazili pomanjkljivosti, ki jih sicer ne.

LEV – Luna v malo neprijetnem kozorogu vam ne ustreza, zato boste danes prepirljivi in sarkastični. Še posebno vam bodo povzročali sive lase odnosi z ljubljeno osebo.

DEVICA – Luna v vam podobnem zemeljskem kozorogu bo na vas vplivala spodbudno, a kaj, ko še sami ne boste vedeli, ali ste resnično na pravi čustveni poti.



TEHTNICA – Odnosi v domačem okolju bodo v ospredju. Luna v znamenju resnega in odgovornega kozoroga bo namreč premešala štrene določenim sorodnikom.

ŠKORPIJON – Žalost in veselje sta si včasih blizu in tudi vam se bo danes zgodilo nekaj takega. Luna v kozorogu bo še povečala vaš občutek odgovornosti.

STRELEC – Precej zlovoljni boste, saj je Luna v sosednjem kozorogu. Popoldne boste še bolj nemirni in lahko se zgodi, da doma zanetite prepir, kar boste obžalovali.

KOZOROG – V službi boste zelo dejavni. Kar nekaj zadev boste uspešno uredili po telefonu, in če morate dokončati kakšen projekt, boste zapisali osnovne smernice.

VODNAR – Dan bo v znamenju Lune v resnem kozorogu, zato bo precej naporen in poln delovnih izzivov. Nekdo od sodelavcev vam bo šel danes precej na živce.

RIBI – Pod vplivom Lune v resnem kozorogu boste našli veliko notranje moči in motivacije. To vas bo kar malo prestrašilo, saj vam nenadne spremembe niso všeč.