Kaj ste najraje brali v tem tednu

V tednu, ko so v Bruslju dosegli dogovor o 750-milijardnem svežnju za obnovo Evrope, slovenska vlada pa se je začela dogovarjati o rebalansu proračuna, ste na našem portalu prebrali številne ekskluzivne in preiskovalne zgodbe.

Avtor: Uredništvo
petek, 24. 7. 2020, 17:00


10_002_resize
Ekipa necenzurirano.si: Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.
necenzurirano.si

Razkrili smo, kako je državni sekretar za nacionalno varnost Žan Mahnič na zaslišanju ošteval in zmerjal kriminaliste Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU).

Izvedeli ste, kdo je nova prva kandidatka za vodenje elitne enote policije. In da ima zamenjava na vrhu NPU le en cilj: zaustavitev preiskave poslov z zaščitno opremo.

Šli smo po sledeh 110 medicinskih ventilatorjev, ki jih država po izbruhu afere maske ni želela odkupiti od podjetja Geneplanet. Pripeljale so nas na Madžarsko.

Dan pred sejo izvršilnega odbora DeSUS, na katerem je sicer dobila podporo, je predsednica stranke Aleksandra Pivec izgubila enega najpomembnejših zaveznikov

Analizirali smo, kako se je predsednica DeSUS v zadnjih mesecih odzivala na "ideološke teme", ki jih je odpiral SDS. To je tudi eden glavnih očitkov članov po vsej državi, ki so ji v zadnjih dneh izrekali nezaupnico.

Razkrili smo, da je vlada, ki želi z novo medijsko zakonodajo napolniti blagajno Nova24TV z več deset milijoni evrov, že v času epidemije finančno pomagala strankarski televiziji SDS

Hvala, ker nas berete. Želimo vam prijeten vikend. 

Ekipa necenzurirano.si