Kaj ste najraje brali v tem tednu

V tednu, ko se je na Hrvaškem, v BiH in drugod po Balkanu povečevalo število okužb z novim koronavirusom, ste na našem portalu prebrali številne ekskluzivne in preiskovalne zgodbe.

Avtor: Uredništvo
petek, 17. 7. 2020, 17:25


10_002_resize
Ekipa necenzurirano.si: Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.
necenzurirano.si

Izvedeli ste, da vladna koalicija na čelu s SDS z novo medijsko zakonodajo pripravlja teren za uničenje nacionalne RTV in financiranje Nova24TV z več deset milijoni evrov denarja.

Medtem poslanka SDS Alenka Jeraj ne skriva želja po urednikovanju javnega servisa. Zbrali smo videoposnetke nekaterih njenih neresnic in zavajanj, s katerimi dokazuje svoje neznanje o RTV.

Razkrili smo, da je vlada že v času epidemije finančno pomagala strankarski televiziji SDS.

Objavili smo dokument preiskovalcev iz BiH, ki so izsledili denarne tokove v poslih Dijane Đuđić, posojilodajalke SDS pred zadnjimi parlamentarnimi volitvami.

Razkrili smo tudi seznam vseh posojilnih pogodb Dijane Đuđić v Sloveniji. Enega od prvih poslov je sklenila z obsojenim tihotapcem droge.

Preiskali smo, zakaj davčne inšpektorje in organe pregona zanimajo poštni nabiralniki v stavbi, kjer domuje tudi ministrstvo za gospodarstvo Zdravka Počivalška.

Objavili smo zapisnik sestanka slovenskih predstavnikov Novartisa v kabinetu predsednika vlade in zadnje informacije o nasedli Lekovi naložbi na Prevaljah.

Hvala, ker nas berete. Želimo vam prijeten vikend. 

Ekipa necenzurirano.si