Električni kamini Napoleon

Avtor: Trženje
sreda, 1. 6. 2022, 12:30


napoleon, električni-kamin
električni kamini Napoleon
Aliansa

Izpopolnjena eleganca, dovršen dizajn in privlačna zasnova električnih kaminov Napoleon vas ne bo pustila ravnodušnih. Ikonična kanadska znamka Napoleon, katere začetek sega v leto 1976, stremi k izdelavi trajnostnih, visoko kvalitetnih in inovativnih produktov, njihovi električni kamini pa so prvovrsten primer izdelka, ki je bil ustvarjen s stranko oziroma končnim kupcem v mislih. 

Električni kamini Napoleon se ponašajo z dvostopenjsko močjo ogrevanja, 1500 oziroma 2000 W pa bo poskrbelo, da boste lahko enostavno in v prijetnem ambientu ogreli prostore v velikosti do 30 kvadratnih metrov. Z vgrajenim termostatom boste lahko vseskozi vzdrževali nastavljeno temperaturo, razpon nastavitev le-te pa je pri večini modelov od 18 pa vse do 27 oziroma 29 stopinj Celzija, kar bo v jesenskih in zimskih mesecih več kot dovolj, da prijetno ogrejete prostor. 

električni kamini Napoleon
električni kamini Napoleon
Aliansa

Izbirali boste lahko med tremi ali štirimi barvami plamena ter kar petimi jakostmi. Hladna in vabljiva modra, tradicionalna in živahna oranžna ali čudovita kombinacija obeh bo vsakič ustvarila edinstveno razpoloženje. Uživajte v vsakem trenutku s prilagodljivimi, visoko intenzivnimi LED lučmi. Intenzivnost plamena lahko prilagodite vašim potrebam, kombinacija plamenov in kristalov ali keramičnih drv pa zagotavlja edinstveno atmosfero in čudovit pogled na vaš kamin.  

Namestitev Napoleonovega električnega kamina skorajda ne bi mogla biti bolj enostavna. Na voljo so tri možnosti namestitve: lahko ga preprosto obesimo na steno, lahko ga v steno vgradimo, nekateri modeli pa celo dopuščajo možnost enostavne postavitve kot samostoječ element v stilu omarice ali knjižnega regala kar na tla. Kamin enostavno priključite v navadno 220-240 V vtičnico, 180 centimetrov dolg napajalni kabel pa bo poskrbel, da boste lahko kamin postavili na želeno mesto, četudi nimate pripravljene vtičnice v neposredni bližini postavitve.

Z električnimi kamini Napoleon lahko enostavno upravljate iz udobja svojega naslanjača, saj ima priložen daljinec vse potrebne funkcije za upravljanje kamina, poleg izbiranja med desetimi stopnjami delovanja oziroma gretja pa lahko nastavite tudi časovnik vklopa/izklopa. Vsi kamini so opremljeni tudi z elegantno in diskretno kontrolno ploščo na dotik, katere gumbi se zasvetijo le ob pritisku na njih in tako ne kvarijo celostne podobe kamina. 

električni kamini Napoleon
električni kamini Napoleon
Aliansa

Z uporabo električnega kamina ne boste omejeni samo na hladne jesenske in zimske dni, uporablja se lahko preko celega leta, saj lahko grelec preprosto izklopite in uživate v pomirjujočih učinkih plamena tudi v toplejših mesecih. Ob tem ne bo ogrožen vaš proračun, saj električni kamini Napoleon ob uporabi brez ogrevanja porabijo le približno 12 V (odvisno od velikosti).