Ellen DeGeneres se po dveh letih vrača v javno življenje

Ellen DeGeneres, nekdaj ena izmed najpriljubljenejših voditeljic ameriških pogovornih oddaj, se vrača v javno življenje po dveh letih odsotnosti. Njena oddaja je bila ukinjena med škandalom, ki je razkril obtožbe o toksičnem delovnem okolju, ki naj bi ga ustvarila.

Svet24
Avtor: Svet24 / S.Č.
nedelja, 28. 4. 2024, 11:00


Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres v zadnji oddaji.
Profimedia

Po koncu svoje skoraj dve desetletji trajajoče oddaje, se je DeGeneresova odločila, da bo svoje izkušnje delila na turneji z novo komično predstavo.

V svoji predstavi se je Ellen DeGeneres dotaknila tem, ki so zaznamovale njeno kariero in osebno življenje. Še posebej odkrito je spregovorila o svojem padcu v nemilost, ki ga vidi kot drugo večje izločenje iz zabavne industrije – prvič se je to zgodilo, ko je javno priznala svojo istospolno usmerjenost v 90. letih. Z ironičnim tonom je komentirala, da pričakuje še tretje "izganjanje" zaradi svoje starosti in spolne usmerjenosti.

Posvetila se je drugim aktivnostim

Ellen je prav tako iskreno spregovorila o svojem obdobju po koncu oddaje, ko se je umaknila iz soja žarometov in se posvetila drugim aktivnostim, kot sta vrtnarjenje in skrb za hišne ljubljenčke. V šali je omenila, da je kot nekdanja voditeljica navajena na pritisk vsak dan, zdaj pa ta pritisk čuti v drugačni obliki.

Njena vrnitev na oder je bila toplo sprejeta, kar dokazuje, da kljub preteklim težavam, ostaja priljubljena med svojimi zvestimi oboževalci. Nekateri izmed njih so na predstavi izrazili, kako jih je Ellenina osebna zgodba navdihnila, da so premagali lastne življenjske izzive.

Ellen DeGeneres svoje zgodbe ne deli samo kot opomnik na svoje pretekle boje, ampak tudi kot dokaz o svoji odpornosti. Svojo kariero je gradila na temelju iskrenosti in humorja, in tudi v najtežjih časih ni izgubila svoje sposobnosti, da nasmeji in navdihne ljudi. Na koncu poudari, da je kljub solzam, ki jih je prelila, je zdaj pripravljena plesati.